Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите

Тековни соопштенија за студентите

Студирање во Франција

Рок за аплицирање до 30.04.2018 година

повеќе…

Стипендии од ОКТА

Рок за аплицирање до 16.10.2018 година

повеќе…

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител