Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар

Наставен кадар

 1. Редовни професори
 2. Вонредни професори
 3. Доценти
 4. Асистенти
 5. Помлади aсистенти
 6. Соработници избрани на ННС
 7. Стручни соработници
 8. Редовни професори во пензија
 9. Професори ин-мемориам

Редовни професори

Верка Георгиева

+389 2 3099174 (факс. +389 2 3064 262)

Маргарита Гиновска

+389 2 3099 174

Венцеслав Кафеџиски

 • професор
+389 2 3099120

Крсте Најденкоски

+389 (0) 3099 144

Горан Рафајловски

 • Професор
00 389 2 3064 262

Александар Ристески

+389 2 3099 115

Христина Спасевска

 • Редовен професор
+ 389 2 3099 175

Димитар Ташковски

+389 (0)2 3099 107

Катерина Хаџи-Велкова Санева

+389 2 3099 171

Гога Цветковски

+ 389 (0)2 3099 143

Тони Јаневски

+389 2 3099 119 (факс. +389 2 3064 262)

Вонредни професори

Весна Андова

 • вонреден професор
+389 2 3099 170

Владимир Атанасовски

+ 389 2 3099 113

Александра Крколева Матеска

+389 2 3099 122

Билјана Начевска-Настовска

+389 70 945458

Софија Николова-Поцева

+389 2 3099 135

Лихнида Стојановска-Георгиевска

 • Вонреден професор
++389-2-3099-178

Горан Стојановски

 • доцент
++389 (0)2 3099 152

Доценти

Невенка Китева Роглева

00389 2 3099 135

Весна Ојлеска Латкоска

+389(0)23099152

Маре Србиновска

+38923099160, +38923099162

Томислав Шуминоски

 • Доцент
+389-2-3099112

Редовни професори во пензија

Драгомир Арсов

+389 2 3099 101 (факс. +389 2 3064 262)

Љупчо Арсов

+389 2 3099111 (факс. +389 2 3064262)

Софија Богданова

+ 389 2 30 99 109

Методија Камиловски

+389 2 3099110 (факс. +389 2 3064262)

Слободан Мирчевски

+389 2 3099 149 (факс. +389 2 3064 262)

Татјана Улчар - Ставрова

Велимир Филипоски

+389 2 3099166
Презентација на ФЕИТ

Prezentacija_na_FEITdekemvri2017_m.jpg

ISO 9001:2008

Соопштенија

RoboMac_Logobezgodina.jpg


erasmus.png

Календар
јануари
« јануари 2023 »
повтсрчепесане
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031