Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Ангелов Јорданчо

Ангелов Јорданчо

Ангелов Јорданчо
Карпош 2 бб. п.фах 574, 1000 Скопје
Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: 02/3099-125

Образование:

  1. MSc (2010/Факултет за електротехника и информациски технологии-Скопје)
  2. BSc (2003/Електротехнички факултет - Скопје)

Работно искуство:


Ј. Ангелов, Р. Ачковски  -  „Пресметка на индексите на доверливост на дел од дистрибутивната мрежа на Кочани“, VI Советување МАКО – СИГРЕ, СТК Ц-4, Охрид, 3-6.Октомври 2009

Р.Ачковски, М.Тодоровски, Ј.Вулетиќ, Ј.Ангелов  -  „Оценка на топлинското стареење на изолацијата кај енергетските кабли“, VI Советување МАКО – СИГРЕ, СТК Ц-4, Охрид, 3-6.Октомври 2009

А.Крколева, Р.Ачковски, Ј.Вулетиќ, Ј.Ангелов  -  „Моделирање на преодни процеси при комутации со Matlab/Simulink“, VI Советување МАКО – СИГРЕ, СТК Ц-4, Охрид, 3-6.Октомври 2009

Р. Миновски, А. Ласков, Ј. Ангелов, Р. Ачковски  -  „Осврт кон методите за проверка на функционалноста на одводниците на пренапони“, VI Советување МАКО – СИГРЕ, СТК Ц-4, Охрид, 3-6.Октомври 2009
2007 - до сега,
Демонстратор на Институтот за преносни електроенергетски системи, Факултет за електротехника и информациски технологии - Скопје

01.10.2006 - 15.02.2007,
Демонстратор на Институтот за преносни електроенергетски системи, Факултет за електротехника и информациски технологии - Скопје

01.09.2004 - 01.04.2005,
Технички соработник во Лабораторијата за висок напон при Институтот за преносни електроенергетски системи, Факултет за електротехника и информациски технологии - Скопје

15.03.2004 - 15.06.2004,
Волонтер во ЦЕР - Скопје

01.10.2003 - 15.01.2004,
Демонстратор во Лабораторија за мерења во електротехника и енергетика при Институтот за електрични мерења, Факултет за електротехника и информациски технологии - Скопје
Дејства на документ
Презентација на ФЕИТ

Prezentacija_na_FEITdekemvri2017_m.jpg

ISO 9001:2008

Соопштенија

RoboMac_Logobezgodina.jpg


erasmus.png

Календар
октомври
« октомври 2021 »
повтсрчепесане
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031