Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Организациска структура Деканат на ФЕИТ

Деканат на ФЕИТ

Декан

DSC_9466Dekanprof.drDimitarTaskovski.JPG

 

Декан на Факултетот

 

Проф. д-р Димитар Ташковски

e-mail: dtaskov@feit.ukim.edu.mk

 

 

 

 

 


Продекани на Факултетот

prodekanzanastava.jpeg
dimcev.jpg
atanasovski.jpg
Продекан за настава --------------------- -------
Продекан за наука и меѓународна соработка Продекан за финансии и соработка со стопанство
Проф. д-р Соња Геговска - Зајкова
Проф. д-р Владимир Димчев Проф. д-р Владимир Атанасовски

e-mail: nastava@feit.ukim.edu.mk

e-mail: vladim@feit.ukim.edu.mk

e-mail: vladimir@feit.ukim.edu.mk

Секретар на Факултетот

jagoda.jpg

Секретар на Факултетот

Дренковска Јагода, дипл. правник e-mail: jagoda@feit.ukim.edu.mk