Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Стопанство Огласи и јавни повици

Огласи и јавни повици

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка на услуги од надворешни експерти од 15.12.2017

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка и печатење на промотивни материјали од 14.2.2018

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за организација на настани и објавување на научен труд во научен часопис од 22.2.2018

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка на Систем за складирање на енергија за потребите на проектот “PV-ESTIA”од 23.05.2018 година

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со Огласот за набавка на Паметни броила на потрошувачка на електрична енергија во домаќинствата за потребите на проектот “PV-ESTIA” од 04.06.2018

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка на услуги за инсталирање на мерни системи за потребите на проектот PV-ESTIA од 17.09.2018

повеќе…