Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми I циклус (додипломски) I циклус студии 2004-2011

I циклус студии 2004-2011

ИНФО

Тригодишна студии(6 семестри)

повеќе…

Електроенергетски системи

Четиригодишни студии (8 семестри)

повеќе…

Информатика и Kомпјутерско Инжинерство

Четиригодишни студии (8 семестри)

повеќе…

Електроенергетски уреди

Четиригодишни студии (8 семестри)

повеќе…

Телекомуникации

Четиригодишни студии (8 семестри)

повеќе…

Електроенергетика и управување

Четиригодишни студии (8 семестри)

повеќе…