Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми III циклус (докторски)

III циклус (докторски)

УПИСИ 2018/2019

УПИСИ 2015/2016

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА III ЦИКЛУС СТУДИИ

 

Тековни соопштенија за студентите на трет циклус студии

 

Нова студиска програма: Електротехника и информациски технологии (2017->)

Нова студиска програма: Метрологија (2017->)

Електротехника и информациски технологии (2014 - 2017)

 

Метрологија (2014 - 2017)

Стара студиска програма: Електротехника и информациски технологии (2010-2013)

 

Стара студиска програма: Метрологија (2010-2013)