Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Мобилност Kонкурс за CEEPUS стипендии 2014/2015 година

Kонкурс за CEEPUS стипендии 2014/2015 година

logo155.png

Ве известуваме дека конкурсот за CEEPUS стипендии 2014/2015 година веќе е отворен за аплицирање. Овој конкурс се однесува само за (network mobility), додека кандидатите кои се пријавуваат како Freemovers можат да аплицираат од 1ви јули. Повеќе информации може да добиете на веб страната на CEEPUS програмата или кај координаторот за ЕКТС на ФЕИТ, проф. д-р Маргарита Гиновска.