Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Мобилност Kонкурс во рамки на програмата ЕРАЗМУС+

Kонкурс во рамки на програмата ЕРАЗМУС+

erasmusP_plus_logo.png

 

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ за академската 2014/2015, распишан е дополнителен конкурс за доделување на 4 стипендии за студенти за летниот семестар во 2015 година.

Заинтересираните студенти треба да се вклопат во термините на летните семестри на односните факултети каде аплицираат и да достават доказ (остварена комуникација) за нивно начелно прифаќање од страна на факултетот/универзитетот домаќин.

Документите за аплицирање може да се преземат од интернет-страната на Универзитетот.

Пријавите треба да се достават до проф. Маргарита Гиновска, координатор за ЕКТС на ФЕИТ најдоцна до 16.01.2015 (петок). Условите и критериумите остануваат исти како во Конкурсот за 2014/2015 година.