Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2018 Резултати Конечна ранг листа на кандидати за прв циклус студии за Втор уписен рок 2018

Конечна ранг листа на кандидати за прв циклус студии за Втор уписен рок 2018

ВТОР УПИСЕН РОК

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија - државна квота

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија - специјални услови


Електроенергетски системи - државна квота


Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика - државна квота


Компјутерски технологии и инженерство - државна квота

Компјутерски технологии и инженерство - кандидати чие родителско право го врши еден родител - приватна квота


Компјутерско хардверско инженерство и електроника - државна квота


Телекомуникации и информациско инженерство - државна квота

 

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

21.9.2018 година

на шалтерите на Службата за студентски прашања во период од 11:30 до 15:00 часот.

 

8:00 часот Скопје, 19.9.2018 година                                                            Конкурсна комисија на ФЕИТ