Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Термини за часовите од подготвителната настава по математика и физика

Термини за часовите од подготвителната настава по математика и физика

кога 03.10.2012. 14:00 до
14.10.2012. 17:45
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

ТЕРМИНИ НА ЧАСОВИТЕ ОД

Подготвителната настава по математика и физика, 2012

 

Заинтересираните слушатели на подготвителната настава по математика и физика, се известуваат дека наставата ќе започне на 03.09.2012 година, понеделник, во 14:00 часот. Наставата ќе содржи по 20 (дваесет) часови по секој од предметите, распоредени во две работни седмици, т.е. по два часа дневно по секој предмет. Распоредот на часови е даден во продолжение:

 

10:00-11:45

12:00-13:45

14:00-15:45

16:00-17:45

понеделник, 03.09

 

 

математика

физика

вторник, 04.09

математика

физика

 

 

среда, 05.09

математика

физика

 

 

четврток, 06.09

математика

физика

 

 

петок, 07.09

математика

физика

 

 

понеделник, 10.09

физика

математика

 

 

вторник, 11.09

физика

математика

 

 

среда, 12.09

физика

математика

 

 

четврток, 13.09

физика

математика

 

 

петок, 14.09

физика

математика

 

 Часовите од Подготвителната настава ќе се одржат во Лабораторијата по физика Б, која се наоѓа во анексот на ФЕИТ (со влез од паркингот кон ТМФ - види мапа).

mapa.jpgИнститут за математика и физика при ФЕИТ