Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Семинар на тема Universities and Students for Energy Efficiency - USE Eff' за студентите на ФЕИТ, Градежен и Машински факултет

Семинар на тема Universities and Students for Energy Efficiency - USE Eff' за студентите на ФЕИТ, Градежен и Машински факултет

кога 17.11.2011.
од 11:00 до 12:30
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 17.11.2011 година, четврток, во Салата за конференции на Факултетот за електротехника и информациски технологии, за студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии, Градежниот и Машинскиот факултет ќе се одржи семинар на темата Universities and Students for Energy Efficiency - USE Eff'.

Програмата на семинарот, апстрактот и кратките биографии на гостите-предавачи се дадени во прилог.