Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавањето на темата „Philosophy of Control Systems and New Developments of  ICT“ на проф. д-р Васко Фурнаџиев од Нов Бугарски Универзитет - Софија

Предавањето на темата „Philosophy of Control Systems and New Developments of  ICT“ на проф. д-р Васко Фурнаџиев од Нов Бугарски Универзитет - Софија

кога 26.10.2011.
од 10:00 до 12:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Македонската секција на IEEE, здружен оддел CAS/CIS/CS, и Факултетот за електротехника и информациски технологии ве покануваат на предавањето на темата „Philosophy of Control Systems and New Developments of  ICT“ на проф. д-р Васко Фурнаџиев, предавач на Нов Бугарски Универзитет - Софија (New Bulgarian University - Sofia).

Предавањето ќе се одржи на 26.10.2011 година, среда, со почеток во 10:00 часот во просторијата со број 110 на ФЕИТ.

Во прилог се дадени апстрактот на предавањето и кусата биографија на проф. Фурнаџиев.