Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на темата "Trajectory Shaping Guidance Laws for Anti-ship Missiles"од д-р Хјо-Санг Шинг

Предавање на темата "Trajectory Shaping Guidance Laws for Anti-ship Missiles"од д-р Хјо-Санг Шинг

кога 04.10.2011.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Здружениот оддел CAS/CIS/CS (Circuit And Systems, Computational Intelligence and Control Systems) при Македонската секција на IEEE ја има честа да ве покани на предавањето насловено како"Trajectory Shaping Guidance Laws for Anti-ship Missiles" од д-р Хјо-Санг Шинг, предавач на Универзитетот Кренфилд од Велика Британија (Cranfield University, Defence College of Management and Technology, United Kingdom).

Предавањето ќе се одржи на 04.10.2011 (вторник) во Салата за состаноци на ФЕИТ, со почеток во 12:00 часот.