Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на тема „Network Q-Learning Controls Prevent Cyber Intrusion Risks: Computational Intelligence, Communications and Control Synergy“ од проф. д-р Георги Димировски

Предавање на тема „Network Q-Learning Controls Prevent Cyber Intrusion Risks: Computational Intelligence, Communications and Control Synergy“ од проф. д-р Георги Димировски

кога 10.02.2012.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 10.02.2012 година, петок, со почеток во 12:00 часот во Салата за конференции на ФЕИТ, проф. д-р Георги Димировски ќе одржи предавање на темата „Network Q-Learning Controls Prevent Cyber Intrusion Risks: Computational Intelligence, Communications and Control Synergy“. Професорот Димировски е редовен професор на Одделот за компјутерски науки и информациски технологии на Универзитетот Догус во Истанбул, Република Турција, како и професор во пензија и професор на магистерските и докторските студии на ФЕИТ на насоката Автоматика и системско инженерство.

Предавањето е во огранизација на Македонската секција на IEEE (здружен оддел CAS/CIS/CS и одделот за телекомуникации) и Факултетот за електротехника и информациски технологии.

Во прилог се дадени кусата биографија на проф. д-р Георги Димировски и апстрактот на предавањето, а заинтересираните за следење на предавањето се молат да се регистрираат на адресата: https://meetings.vtools.ieee.org/meeting_view/list_meeting/10693

Апстракт

Биографија