Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани  Предавање на д-р сц. Нинослав Марина на темата „Кооперативни комуникации со доверливи пораки“

 Предавање на д-р сц. Нинослав Марина на темата „Кооперативни комуникации со доверливи пораки“

кога 20.09.2012.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 20 септември 2012 година (четврток) со почеток во 12:00 часот во Салата за состаноци на ФЕИТ, д-р сц. Нинослав Марина ќе одржи предавање на темата „Кооперативни комуникации со доверливи пораки“. Д-р Нинослав Марина е истакнат македонски истражувач во областа на телекомуникациите и ИКТ, кој дипломирал на нашиот факултет, а докторирал и работел на најпрестижни светски универзитети. Пред кусо време тој е назначен за Ректор на Универзитетот „Св. Апостол Павле“ во Охрид. Предавањето е во организација на Одделот за телекомуникации при македонската IEEE секција. Кусата содржина на предавањето и биографијата на предавачот се дадени во прилог.