Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Отворен ден на ФЕИТ

Отворен ден на ФЕИТ

кога 13.04.2019.
од 11:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

ОТВОРЕН ДЕН

e-cofFeEIT

13.04.2019

сабота

почеток 11 часот

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје Ве поканува на ОТВОРЕН ДЕН.


-инфо пулт – за секоја студиска програма

-формирање на групи средношколци кои ќе ги водат професори во разглед на факултетот и лабораториите

-ЕКО АКЦИЈА – садиме 60 дрва симболично за 60 години постоење на ФЕИТ

- друштвени игри и кафе дружење

(дојдете спремни за пинг понг, серва, шах и други фини игри)