Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Летна школа „Дизајн на вградливи микрокомпјутерски системи 2018“

Летна школа „Дизајн на вградливи микрокомпјутерски системи 2018“

кога 25.06.2018. 09:00 до
29.06.2018. 20:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)