Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Конкурс за упис на студенти од II циклус на студии

Конкурс за упис на студенти од II циклус на студии

кога 12.09.2011. 12:30 до
30.10.2011. 15:30
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Согласно конкурсот за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2011/2012 година Ве информираме дека пријавувањето ќе се врши во Службата за студентски прашања на ФЕИТ (трети кат) од 12.09.2011 до 22.10.2011 година од 12:30 до 15:30 часот.

Списокот на потребни документи за за пријавување на кандидатите во втор циклус може да се преземе од следниот линк. Секој од канидатите ќе треба да пополни еден интерен пријавен лист за запишување на втор циклус на студии на ФЕИТ и еден интерен лист за запишување на предмети од втор циклус студии на ФЕИТ.