Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Доделување на стипендиите од електроенергетските компании во Р. Македонија 2018 година

Доделување на стипендиите од електроенергетските компании во Р. Македонија 2018 година

кога 13.11.2018.
од 11:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

logo_evnelemmepso.png

 

ПОКАНА

 

Деканатот на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

има особена чест и задоволство да Ве покани

да присуствувате на

Доделување на стипендиите од електроенергетските компании

во Р. Македонија 2018 година

(АД ЕЛЕМ – Електрани на Македонија; ЕВН – Македонија; АД МЕПСО)

Која ќе се одржи во ИНОФЕИТ

На 13.11.2018 (вторник) во 11:00 часот .

Гости на настанот ќе бидат високи претставници на компаниите.