Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2018 Резултати Конечна ранг листа на кандидати од прв циклус студии - трет уписен рок - 2018

Конечна ранг листа на кандидати од прв циклус студии - трет уписен рок - 2018

ТРЕТ УПИСЕН РОК

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија - државна квота


Електроенергетика, управување и менаџмент - државна квота


Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика - државна квота


Компјутерско хардверско инженерство и електроника - државна квота


Телекомуникации и информациско инженерство - државна квота

 

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

28.9.2018 година

на шалтерите на Службата за студентски прашања во период од 11:30 до 15:00 часот.

 

8:00 часот Скопје, 25.9.2018 година                                                            Конкурсна комисија на ФЕИТ