Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2018 Инфо ден на ФЕИТ

Инфо ден на ФЕИТ

Инфо ден на ФЕИТ - Средношколците ќе можат да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Кога: 29.8.2018 од 12 до 15 часот

 

Каде: во холот на ФЕИТ

 

Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk

infodennovo.png