Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ УПИСИ 2016 Инфо денови на ФЕИТ

Инфо денови на ФЕИТ

 

feitOpenDays.jpg

Сите заинтересирани средношколци можат да не посетат на ФЕИТ и да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ:

  • 11 мај 2016 од 12 до 15 часот;
  • 8 јуни 2016 од 12 до 15 часот;
  • 16 август од 12 до 15 часот;
  • 17 август од 12 до 15 часот;

во просториите на ФЕИТ


Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .

Imaj_FEIT2.png