Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2014 Прелиминарна ранг листа по студиски програми - Уписи 2014

Прелиминарна ранг листа по студиски програми - Уписи 2014

 


ikona_pdf ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ПО СТУДИСКИ ПРОГРАМИ ikona_pdf

- прв уписен рок -

СООПШТЕНИЕ


Пријавените кандидати во првиот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листата по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13.00 часот на 20.08.2014. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.

13.00 часот Скопје, 19.08.2014 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ