Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2014 Квоти за вториот уписен рок - УПИСИ 2014

Квоти за вториот уписен рок - УПИСИ 2014

 

Слободни места за запишување студенти на прв циклус студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии во учебната 2014/2015 година, во вториот уписен рок

 

Студиска програма

Државна квота

Квота со кофинан-сирање

Вкупно

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори
на енергија (ЕАОИЕ)

1

30

31

Електроенергетски системи (ЕЕС)

32

30

62

Електроенергетика, управување и менаџмент (ЕЕУМ)

39

30

69

Компјутерско-системско инженерство, автоматика и роботика (КСИАР)

0

16

16

Компјутерски технологии и инженерство (КТИ)

0

1

1

Компјутерско хардверско инженерство и електроника (КХИЕ)

0

12

12

Телекомуникации и информациско инженерство (ТКИИ)

10

20

30

Вкупно

82

139

221

 

Пријавувањето на кандидатите за упис на Факултетот за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ во учебната 2014/2015 година во вториот уписен рок ќе се врши на 3.9.2014 година.

Презентација на ФЕИТ

Prezentacija_na_FEITdekemvri2017_m.jpg

ISO 9001:2008

Соопштенија

RoboMac_Logobezgodina.jpg


erasmus.png

Календар
ноември
« ноември 2021 »
повтсрчепесане
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930