Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2014 Конечна ранг листа - прв уписен рок - УПИСИ 2014

Конечна ранг листа - прв уписен рок - УПИСИ 2014

 


ikona_pdf КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА - РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ikona_pdf


- прв уписен рок -

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

25 и 26.8.2014 година

во читалната на ФЕИТ во Скопје во период од 09:00 до 14:00 часот.


13.00 часот, 21.08.2014 година/ Конкурсна комисија на ФЕИТ