Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Златна диплома

Златна диплома

кога 18.06.2019.
од 11:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

zlatnadiploma.jpg

По повод 50 години од дипломирањето на  инженерите по електротехника од

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

од генерациите од 1963 до 1969 година,

на 18.06.2019 вторник

Факултетот организира пригоден настан на кој ќе бидат доделени плакети - златна диплома.

Распоред на активности на настанот:

11:00

(Амфитеатар на ФЕИТ)

 

 

 

-Обраќање на Декан

- Доделување на диломи

- Обраќање на претставниците на добитниците на златна диплома

12:00

 

-Посета на факултетските лаборатории

13:00
(Читална на ФЕИТ)

Коктел

 

Ги покануваме инженерите кои диломирале од  1963 до 1969 година да го контактираат Организацискиот одбор на тел. 02 3099 191.