Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Работилница за микро и нано технологии "Tri-national MNT (Micro & Nano Technology) Workshop; Macedonia, Bulgaria & Switzerland"

Работилница за микро и нано технологии "Tri-national MNT (Micro & Nano Technology) Workshop; Macedonia, Bulgaria & Switzerland"

кога 15.05.2012. 09:00 до
18.05.2012. 10:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Од 14 до 18 мај во Салата за конференции на ФЕИТ ќе се одржи работилницата за микро и нано технологии "Tri-national MNT (Micro & Nano Technology) Workshop; Macedonia, Bulgaria & Switzerland". Работилницата е организирана во рамките на проектот SCOPES: „Развој на вештини за млади истражувачи и едукативен персонал во областа на нано и микро електроника: имплементација на методи за билатерален пренос на знаења помеѓу универзитетите и малите и средни претпријатија“, финансиран од Швајцарската национална фондација за наука (Swiss National Science Foundation - SNSF).

Отворањето на работилницата е во вторник, 15 мај, во 09:00 часот во Салата за конференции. Во прилог можете да ја видите програмата на работилницата.

Прилог:  Програма

workshopmaj.jpg