Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2019

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2019

кога 24.06.2019.
од 18:00 до 22:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

 

pokanazapromocija.1.jpg

pokanazapromocija.2.jpg

 

СООПШТЕНИЕ

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2019

 

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 24.06.2019 година, во Македонската филхармонија во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат дипломираните студентите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

 

Диплома број                 Вкупно

Време

ИНФО

108-109                                                   2

18:30

I циклус

2324-2360                                              37

18:30

I циклус

2174-2223                                              50

18:45

I циклус

2224-2273                                              50

19:00

I циклус

2274-2323                                              50

19:15

II циклус

625-685                                                   61

19:30

 

Список на дипломираните и магистрираните студенти кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција:

ikona_pdfСПИСОК


ikona_pdf Список дипломирани со просек 9 и над 9 од генерацијата запишани

студенти во учебната 2014/2015


Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:ikona_pdfАГЕНДА

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите.

Ви посакуваме убава вечер.

 

Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.