Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2018

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2018

кога 19.06.2018.
од 18:30 до 22:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

 

Pokana_promocija2018_pokana07.06.2018v.2.jpg

 

promocija2018_pokana12.06.2018izmena.jpg

СООПШТЕНИЕ

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2018

 

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 19.06.2018 година, во Македонската филхармонија во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат дипломираните студентите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

 

Диплома број                 Вкупно

време

ИНФО

од 105 до 107                                   3

18:30

I циклус

од 1973 до 2022                              50

18:30

I циклус

од 2023 до 2072                              50   

18:45

I циклус

од 2073 до 2122                              50

19:00

I циклус

од 2123 до 2173                              50

19:15

II циклус

од 558 до 624                                   67

19:30

 

Список на дипломираните и магистрираните студенти кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција:

ikona_pdfСПИСОК

Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:ikona_pdfАГЕНДА

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите.

Ви посакуваме убава вечер.

 

Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.