Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање со наслов "Measurement Challenges in Cognitive Radio" од проф. д-р Никлас Бјорсел (Professor Niclas Bjorsell, Ph.D.) од Универзитетот во Гавле - Шведска

Предавање со наслов "Measurement Challenges in Cognitive Radio" од проф. д-р Никлас Бјорсел (Professor Niclas Bjorsell, Ph.D.) од Универзитетот во Гавле - Шведска

кога 10.11.2011.
од 10:00 до 12:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 10-ти ноември 2011 година во 10:00 часот, во Салата за состаноци на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универизитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, проф. д-р Никлас Бјорсел (Profеssor Niclas Bjorsell, Ph.D.) од Универзитетот во Гавле во Шведска (http://www.hig.se/english) ќе одржи предавање на темата "Measurement Challenges in Cognitive Radio".

Предавањето е во серијата поканети предавања од областа на метрологијата, а кои ги држат професори од Европските универзитети-партнери во проектот ТЕМПУС-158599 „Креирање на трет цисклус на студии - докторски студии по метрологија“ http://www.tempus-metrology.ukim.edu.mk.

Во прилог е поканата за предавањето со кратка биографија на предавачот.