Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање со наслов „Towards achieving human-like robotic tasks via novel control methods” од проф. д-р Зои Дулгери (Zoe Doulgeri)

Предавање со наслов „Towards achieving human-like robotic tasks via novel control methods” од проф. д-р Зои Дулгери (Zoe Doulgeri)

кога 26.11.2012.
од 12:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 26 ноември 2012 год., понеделник, со почеток во 12:00 часот во Салата за состаноци на ФЕИТ, проф. д-р Зои Дулгери од Одделот за роботика и управување на производни системи, на Институтот за електроника и компјутерско инженерство при Солунскиот Универзитет Аристотел (Department of Electrical and Computer Engineering of the Aristotle University of Thessaloniki, Greece) ќе одржи предавање со наслов „Towards achieving human-like robotic tasks via novel control methods“.

Предавањето е во организација на Македонската секција на IEEE, Здружен оддел CAS/CIS/CS . Во прилог се дадени апстрактот на предавањето и кусата биографија на предавачот.