Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на темата Analysis of Underwater Acoustic Random Access Networks од проф. д-р Андреј Стефанов (International Balkan University - Skopje)

Предавање на темата Analysis of Underwater Acoustic Random Access Networks од проф. д-р Андреј Стефанов (International Balkan University - Skopje)

кога 05.10.2012.
од 11:30 до 13:30
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Во петок, 5 октомври 2012 година, во Салата за состаноци на ФЕИТ со почеток во 11:30 часот проф. д-р Андреј Стефанов од International Balkan University во Скопје ќе одржи предавање со наслов Analysis of Underwater Acoustic Random Access Networks.

Предавањето е во организација на Одделот за теорија на информации при македонската секција на IEEE. Во прилог се дадени резимето на предавањето и кусата биографија на предавачот на англиски и на македонски јазик.