Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на тема “Vision 2020: Important technology trends in wireless communications” од д-р Љупчо Јоргушески

Предавање на тема “Vision 2020: Important technology trends in wireless communications” од д-р Љупчо Јоргушески

кога 14.05.2012.
од 11:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

На 14.05.2012 година, понеделник, со почеток во 11:00 часот, д-р Љупчо Јоргушески, виш консултант за безжичен пристап во TNO (www.tno.nl), Холандија, ќе одржи предавање на тема “Vision 2020: Important technology trends in wireless communications” во чест на Светскиот ден на телекоминукациите, 17 мај.

Предавањето ќе се одржи во Салата за состаноци на ФЕИТ, а негови организатори се Институтот за телекомуникации при ФЕИТ, здружението ЕТАИ и Македонската секција на IEEE (Одделот за телекомуникации).

Во прилог се дадени кусата биографија на д-р Јоргушески и апстрактот на предавањето.