Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на проф. д-р Кевин Ворвик од Универзитетот во Рединг, Англија

Предавање на проф. д-р Кевин Ворвик од Универзитетот во Рединг, Англија

кога 16.09.2011.
од 10:00 до 12:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Во организација на Македонската секција на ИЕЕЕ (Здружен оддел CAS/CIS/CS), Здружението за ЕТАИ и Факултетот за електротехника и информациски технологии, на 16 септември 2011 година, петок, во 10:00 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ ќе одржи предавање проф. д-р Кевин Ворвик (Kevin Warwick, www.kevinwarwick.com) од Универзитетот во Рединг, Англија, на темата “The Cyborg Experiments”.

Апстрактот на предавањето и кусата биографија на предавачот се дадени тука.

DSC03562.JPG

DSC03561.JPG

DSC03560.JPG