Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање на д-р сц. Брајан Стот со наслов Optimal Power Flow Calculations – Practical Requirements

Предавање на д-р сц. Брајан Стот со наслов Optimal Power Flow Calculations – Practical Requirements

кога 21.09.2012.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Во петок, на 21 септември 2012 година, во салата за состаноци на Факултетот за електротехника и информациски технологии, со почеток во 12:00 часот д-р сц. Брајан Стот (Dr. Brian Stott), истакнат предавач на IEEE , ќе одржи предавање со наслов Optimal Power Flow Calculations – Practical Requirements.

Организатори на предавањето се Одделот за електроенергетика на Македонската секција на IEEE и МАКО СИГРЕ.

Во прилог се дадени кусата содржина од предавањето, како и кратка биографија на д-р сц. Брајан Стот.