Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Покана за предавање IEEE (Здружен оддел CAS/CIS/CS, Оддел за ИТ и ФЕИТ)

Покана за предавање IEEE (Здружен оддел CAS/CIS/CS, Оддел за ИТ и ФЕИТ)

кога 03.10.2018.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

Почитувани,

Со задоволство ве поканувамe на предавањето на тема 3D Video Capturing and Processing for Immersive AR/VR Applications, што ќе го одржи проф. Yo-Sung Ho, редовен професор на Gwangju Institute of Science and Technology – GIST”, Јужна Кореа.

Предавањето се одржува во рамките на “IEEE Circuits and Systems Society Distinguished Lecturer Program 2018”.

Предавањето е во организација на Македонската секција на IEEE (здружен оддел CAS/CIS/CS и одделот за теорија на информации - IT) и Факултетот за електротехника и информациски технологии, а ќе се одржи на 3.10.2018 (среда) со почеток во 12 часот, во салата за конференции на ФЕИТ.

Aпстрактот на предавањето и кусата биографија на проф. Yo-Sung Ho можат да се преземат тука.

 

Декан на ФЕИТ

Проф. д-р Димитар Ташковски