Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Конкурс за упис на студенти од III циклус на студиската програма Електротехника и информациски технологии на ФЕИТ за 2011-2012 година.

Конкурс за упис на студенти од III циклус на студиската програма Електротехника и информациски технологии на ФЕИТ за 2011-2012 година.

Конкурсот за упис на докторски студии на УКИМ е објавен (http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/262_KONKURS_III_CIKLUS_ZA_OBJAVUVANJE_FINALEN.pdf) и ќе биде активен од 15.08.2011 год. до 15.09.2011 год.
кога 15.08.2011. 11:55 до
15.09.2011. 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Податоци за условите за упис и потребните документи можат да се најдат на страната на УКИМ (http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=138&glavno=40).

Во прилог се елаборатот за докторските студии на студиската програма Електротехника и информациски технологии што ги организира ФЕИТ и списокот на можни ментори.

Елаборат-докторски_студии-FEIT

Список на можни ментори