Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Feel the EESTEC spirit!

Feel the EESTEC spirit!

кога 23.04.2012. 10:00 до
25.04.2012. 15:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

ЕЕСТЕК е непрофитабилна студентска организација која нуди многу можности за вашето
студирање да стане интересно и забавно. Преку дружење, игри, запознавање и размена на
искуства со студенти од цела Европа, имате единствена можност да се стекнете со практични
знаења, како и со контакти за вашето идно дообразување и вработување.

Од 23.04.2012 (понеделник) до 25.04.2012 (среда) во периодот од 10:00 - 15:00 часот, во холот на
Факултетот за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ, ќе биде поставен штанд на
кој ќе може да се информирате за активностите на ЕЕСТЕК. Промоцијата за нови членови ќе се
оддржи на 25.04.2012, среда, во 20:00 часот во амфитеатарот на ФЕИТ.

НАПРАВЕТЕ ПОВЕЌЕ ЗА СЕБЕ, СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ЕЕСТЕК!!!

За повеќе информации посете ја страницата: www.eestec-sk.org.mk

 

EESTECLC_Skopjelogovektorsko.jpg