Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Ден на дрвото-засади ја својата иднина

Ден на дрвото-засади ја својата иднина

кога 30.11.2016.
од 00:00 до 23:55
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

den_na_drvo520x312.jpg

 

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25.11.2016 година, по повод спроведување на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции. Истовремено, известуваме дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.