Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Ден на дрвото и средба со студентите од прва година со наставниците и соработниците на ФЕИТ

Ден на дрвото и средба со студентите од прва година со наставниците и соработниците на ФЕИТ

кога 21.11.2012.
од 11:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Денот среда, 21.11.2012, е прогласен за ДЕН НА ДРВОТО. По тој повод, Факултетот за електротехника и информациски технологии организира два настани – садење на дрвца во дворот на ФЕИТ и средба на студентите од прва година со наставниците и соработниците на ФЕИТ. Средбата ќе се организира по студиски програми во просториите на Институтите.

Агендата за настанот е следна: 11:00 часот – садење на дрвца во дворот на факултетот со наставниците и Деканот на ФЕИТ 11:30 часот – посета на студентите од секоја студиска програма на Институтите и средба со професорите и асистентите