Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Курсеви Курс Cyber Security

Курс Cyber Security

logoINNOFEIT.jpg

feit.jpg

Факултетитот за електротехника и информациски технологии во Скопје во соработка со Центарот за трансфер на технологии и иновации ИНОФЕИТ, организира курс на тема:

„Cyber Security”

на 26-ти јуни 2018 година.

Во рамките на овој курс ќе се запознаете со основните принципи и начела на Cyber безбедноста, безбедносните напади, ранливости и одбрани, основните сигурносни поставувања во различни околини и мрежни уреди, како и начини и препораки како подобро да се заштитиме во корисетњето на секојдневните фиксни и мобилни Интернет сервиси.

Пријавувањето на заинтересираните учесниците e отворено на следниов линк:

http://cybersec.feit.ukim.edu.mk/

Учевството на курсот е бесплатно!

При што, максималниот број на учесници е 50, а минималниот е 15 (за да може да се одржи). Побрзајте да се пријавите додека има место!

Доколку има пријавено повеќе од максималниот број на учесници, ќе биде организиран истиот овој курс во дополнителен термин.

 

АГЕНДА