Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Курсеви Соопштение за почеток на подготвителната настава по математика и физика за новите студенти

Соопштение за почеток на подготвителната настава по математика и физика за новите студенти

СООПШТЕНИЕ ЗА ПОЧЕТОК НА


image001.gif

ЗА ИДНИТЕ СТУДЕНТИ

 

Институтот за математика и физика при Факултетот за електротехника и информациски технологии, во Скопје, во периодот од 31 август до 13 септември 2016, организира подготвителни курсеви по математика и физика за новите студенти.

Наставата на подготвителните курсеви по математика и физика ќе се одржи во 20 школски часа, по секој од предметите одделно, во просторијата 212 на ФЕИТ (втор кат), според следниот распоред:

Среда

31.08.2016

Четврток

01.09.2016

Петок

02.09.2016

Понеделник

05.09.2016

Вторник

06.09.2016

10:00-11:00

Математика

Математика

Математика

Математика

Физика

11:00-12:00

Математика

Математика

Математика

Математика

Физика

12:00-13:00

Физика

Физика

Физика

Физика

Математика

13:00-14:00

Физика

Физика

Физика

Физика

Математика

14:00-15:00

Физика

Физика

Физика

Физика

Математика

 

Среда

07.09.2016

Четврток

08.09.2016

Петок

09.09.2016

Понеделник

12.09.2016

Вторник

13.09.2016

10:00-11:00

Физика

ПРАЗНИК

СЛОБОДЕН ДЕН

Физика

Физика

11:00-12:00

Физика

Физика

Физика

12:00-13:00

Математика

Математика

Математика

13:00-14:00

Математика

Математика

Математика

14:00-15:00

Математика

Математика

Математика

 

Институт за математика и физика