Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Студирајте на ФЕИТ

Студирајте на ФЕИТ

СТУДИРАЈТЕ НА ФЕИТ

Електронското пријавување за третиот уписен рок е во тек, а бројот на слободни места за студиските програми можете да ги најдете на следниот линк:

http://www.feit.ukim.edu.mk/upisi/upisi-2017/konkurs-i-kvoti-2017

reklama_v3.png