Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Стартуваше првиот ден на уписите на ФЕИТ

Стартуваше првиот ден на уписите на ФЕИТ

И оваа година, како и претходните, интересот за упис на ФЕИТ е голем. Уште од раните утрински часови пријавувањето непречено тече и ФЕИТ може да се пофали со кандидати со одличен успех и амбиција за понатамошно врвно образование.

Им посакуваме среќа!

DSC05909.JPG

DSC05937.JPG

DSC05933.JPG

DSC05929.JPG

DSC05918.JPG

DSC05916.JPG

DSC05910.JPG

 

DSC05941.JPG