Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Список на пријавени кандидати со резултати од средно образование

Список на пријавени кандидати со резултати од средно образование

Објавен е списокот на пријавени кандидати за упис на ФЕИТ со резултатите од средно образование и државна матура.

Приговори по технички пропусти може да се поднесат до 14:00 часот на 23.08.2012 при што приговорите се поднесуваат на образец кој се предава потпишан во архивата на ФЕИТ.

Образецот може да се симне од веб страната или да се подигне од архивата на Факултетот.

Во приговорите може да се стават забелешки за печатна грешка на лични податоци, печатна грешка на основен избор на студиска програма, избор со кофинансирање, редослед на студиски програми или погрешно пресметани поени.

 

ДОКУМЕНТИ


Список на пријавени кандидати со резултати од средно образование

Образец за приговори за технички пропусти