Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС

Студентите запишани на студии од втор циклус на ФЕИТ кои поднеле молба за мирување на студиите и сè уште немаат добиено одговор на истата, одговорот ќе го добијат во понеделник, 31.10.2011 год., после 13:00 часот, со официјано соопштение, со тоа што запишувањето на семестар се одложува до вторник, 01.11.2011 година.