Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушаа германски јазик

Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушаа германски јазик

Испитот по Германски јазик ќе се одржи на...
Испитот по Германски јазик ќе се одржи на 23.06.2011 (четврток) во 10:00 часот во Библиотеката за Германистика на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ – Скопје. Потребни лекции за учење се 3, 4 и 5 од 34-72 стр.

Лектор по германски јазик
Маријана Георгиева