Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Решение за прием - втор уписен рок

Решение за прием - втор уписен рок

Решение за прием

Потребни документи за запишување

Изјава за странски јазик

Запишувањето ќе се врши на 13.09.2011 и 14.09.2011 година во Студентската служба на ФЕИТ во Скопје во период од 09:00 до 14:00.
Повелете, ве очекуваме.