Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Решение за прием во вториот уписен рок

Решение за прием во вториот уписен рок

Објавени се решенијата за прием на студиските програми на ФЕИТ во вториот уписен рок.

Уписот на примените кандидати ќе се врши на 13.09.2012 и 14.09.2012 година во Студентската служба на ФЕИТ во Скопје во период од 09:00 до 14:00 часот.

Сите примени кандидати ТРЕБА да се запишат во овој рок поднесувајќи ги потребните документи, при што уписот може да го направи и некој друг во нивно име. Правото за упис не се пренесува во другите уписни рокови.

 

Потребните документи за упис на ФЕИТ се дадени подолу.

 

ДОКУМЕНТИ


Решенија за прием на ФЕИТ во вториот уписен рок.

Потребни документи за упис на 13 и 14.09.2012 година.